Ik wil een heldere lijn in mijn tekst

Je weet wat je onderwerp is en hebt al aardig wat informatie verzameld. Nu komt het aan op het ontwerp van je tekst. Hoe begin je, waar leg je de nadruk op, wat wordt de toon?

We gaan je helpen met het inrichten van je schrijfproces en met het structureren van de tekst zelf. Dat ga je al denkende en schrijvende doen, via uitdagende opdrachten.

Je kunt bij ons op meerdere manieren werken aan het verhelderen van de lijn in je schrijven. In feite is de workshop Socratisch Schrijven ideaal. In die workshop besteden we altijd veel aandacht aan het ontwerp van je tekst, zowel inhoudelijk als stilistisch.

Als je bij het inschrijvingsformulier aangeeft dat je vooral verder wilt komen met de aanpak van je schrijfwerk, dan besteden we daar extra aandacht aan. Dat kunnen we doen, omdat de groepen zo klein zijn. Je zult bovendien merken dat je in onze workshops niet alleen veel leert van Tanny of Marjan, maar ook van de andere deelnemers.

Mocht je toch liever privéles hebben, overweeg dan onze individuele schrijfcoaching. Meld in het voorgesprek of op het inventarisatieformulier dat je vooral uit bent op het aanbrengen van een heldere lijn in je tekst, dan gaan we je daarbij helpen op een manier die past bij jou en jouw project.

De ervaring leert dat ‘het aanbrengen van een lijn’ een bij uitstek geschikte invalshoek is voor een in company workshop. Als je hier meer over wil weten, dan kun je ons bellen of mailen.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in.
Bekijk ook ons andere aanbod.