Categorie├źn
Agenda

Geef een impuls aan je schrijfproject! Van 3-7 januari 2022!

Het valt voor niemand mee, eentonige coronadagen, waarin er niets gebeurt. Zeker niet als je eigenlijk ook nog een schrijfproject onder handen hebt, maar de inspiratie mist.

Daarom organiseren we eenmalig een laagdrempelige boosterworkshop: in de eerste week van het nieuwe jaar krijg je in de ochtend inspiratie en tips om je schrijfproject (weer) op gang te brengen. De kern: weinig praten, veel schrijven, met oefeningen waardoor je weer zin krijgt om je project verder te brengen.

Wat?
Vier online workshops op 3, 4, 6 en 7 januari 2022. Je gaat met je eigen project aan de slag. Via de chat kun je vragen stellen en vorderingen melden.
We beginnen elke ochtend met een nul-meting. We eindigen met de vraag: wat heeft je project nodig om vooruit te komen? Hopelijk kun je dan in de middag zelfstandig verder schrijven.  

Wanneer?
Elke ochtend, van maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari 2022 (met uitzondering van woensdag 5 januari).

Hoe laat?
We beginnen strak om 10 uur, en eindigen om 12 uur. 

Voor wie?
Voor iedereen die een (non-fictie)schrijfproject onder handen heeft. Vooral jongeren met scripties, papers, essays zijn van harte welkom.
Dit geldt ook voor schrijvers van essays, blogs, rapporten en boeken.  

Hoe duur?
Met deze workshops willen we mensen blij maken voor wie onze reguliere workshops gewoonlijk te duur zijn.
We vragen daarom een fractie van onze gewone tarieven. Voor 80 euro kun je vier ochtenden meedoen. Wil je individuele begeleiding, al dan niet in een kleine groep, dan geldt ons reguliere aanbod.

Hoe?
Schrijf je in via deze link. Je ontvangt dan een een betaallink en een inventarisatieformulier. En je krijgt natuurlijk een Zoom-link.