Categorieën
Agenda

11-15 juli 2022: een zomerse cursus essayeren in Zeist

In deze cursus schrijf je een week lang aan een eigen essay waarvan je het onderwerp en de vorm zelf bepaalt. Elke ochtend starten we met een gezamenlijke sessie waarin je volgens een beproefde methode oefeningen krijgt om je gedachten te verdiepen.


In de middag ga je met je eigen essay aan de slag. Ook zijn er korte bijeenkomsten waarin je schrijfproces centraal staat en je nieuwe inspiratie opdoet. Elke dag sluiten we gezamenlijk af.
In vijf dagen werk je zo aan een mooi essay!

Voor wie?
Deze cursus staat open voor iedereen met schrijfplannen! Je moet bereid zijn om een week lang te werken aan één essay. De ervaring leert dat deelnemers zo’n week ervaren als even intensief als verrijkend. 

Door wie?
Dr. Tanny Dobbelaar is filosoof, schrijver en docent. Ze geeft al meer dan twintig jaar les in essay schrijven, o.a. aan de Schrijversvakschool Groningen. Samen met filosoof Marjan Slob geeft ze workshops Socratisch Schrijven. Tanny staat bekend als een gedreven docent, met veel aandacht voor het schrijfproces. Ze publiceerde onder meer Schrijven met Montaigne en Familieverhalen, de kunst van het schrijven over je naasten bij uitgeverij Ambo. Maandelijks schrijft ze recensies over filosofieboeken voor dagblad Trouw.  

Datum
Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli 2022.

Locatie
De prachtige villa van de Vrije Hogeschool in Zeist. Als het moet, kunnen we coronamaatregelen hier uitstekend handhaven.
Adres:
2e Dorpsstraat 56
3701 AB Zeist

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Tijden
In de ochtend van 10 tot 13 uur.
In de middag van 14 tot 17 uur.

(inloop vanaf 9.30 uur)

Aantal deelnemers:
Minimaal vier, maximaal zeven deelnemers.

Aanmelding
Aanmelding kan via deze link. Na aanmelding ontvang je een factuur en een inventarisatieformulier.

Aarzel je of deze cursus geschikt voor je is of wil je meer informatie? Mail me gerust: info@tannydobbelaar.nl. Bellen kan ook: 06 143 19655 (spreek iets in, dan bel ik je terug).